Правдивий Той, Хто послав Мене

Івана 7:25-36

(28): І скликнув у храмі Ісус, навчаючи й кажучи: І Мене знаєте ви, і знаєте, звідки Я. А Я не прийшов Сам від Себе; правдивий же Той, Хто послав Мене, що Його ви не знаєте.

1. Я знаю Його (25-29)

Ісус був людиною місії. Батько послав Його у світ зі місією спасіння - навернути гинучих до Бога. Його прихід став кульмінацією історії відкуплення. Він був обіцяним Спасителем. Але багато хто дивився на Нього як на звичайну людину і не визнавав Його. Тоді Ісус сказав їм прямо: "Я не прийшов Сам від Себе; правдивий же Той, Хто послав Мене... Я знаю Його, Я бо від Нього, і послав Мене Він!". Багато народу, тих, що полюбили правду, повірили в Нього.

2. Туди, де Я є, ви прибути не можете (30-36)

Через те, що багато народу повірили в Ісуса, фарисеї шукали схопити Його. Але їм це не вдалося, бо ще не настала година смерті Агнця Божого. Вони ж подумали, що Ісус запланував подорож. Але Ісус прямо говорив Їм, що ті, хто не вірять у посланого від Бога, не увійдуть до Божого царства.

Молитва: Господи, дякую Тобі, що прийшов звільнити нас від влади гріха і смерті. Я вірю і знаю, що Ти - єдиний шлях до Бога.

Одне слово: Ісус прийшов, щоб дати життя

login:
password: