Бог почув і вислухав

Псалми 65:1-20

(18,19): Коли б беззаконня я бачив у серці своїм, то Господь не почув би мене, але Бог почув, і вислухав голос моєї молитви!

1. Які Твої вчинки грізні! (1-12)

Всемогутній Бог вчинив могутні і грізні речі. Слава Його святому імені! Його вороги піддадуться Йому. Уся земля впаде до Його ніг. Він вчинив величні речі для Свого народу. Він розділив води Червоного моря, і люди вийшли з рабства по сухому. Він виховував Свій народ в вогняній печі, перетоплюючи їхню віру, доки вона не стала цінніша за срібло. Перетоплена і очищена віра необхідна для того, щоб нести Боже благословення. Тож славімо і дякуймо Богові за ці випробовування.

2. А я розкажу, що Він учинив для моєї душі (13-20)

Могутній Бог, Господь природи і історії, чує і відповідає на наші молитви. Але і ми повинні докласти щось до того: виконувати обітниці, дані Йому в час скорботи, дякувати, і не берегти гріха в своєму серці. Благословенний Бог, Який не відкинув моєї молитви й Свого милосердя від мене!

Молитва: Господь, допоможи мені молитись. Очисти моє серце від прихованих гріхів. Допоможи мені виконувати обітниці, дані Тобі. Наповни мене хвалою.

Одне слово: Бог відповідає на молитви

login:
password: