Важливість одного життя

до Римлян 5:12-14

(12): Тому то, як через одного чоловіка ввійшов до світу гріх, а гріхом смерть, так прийшла й смерть у всіх людей через те, що всі згрішили.

1. Гріх і смерть увійшли через одного чоловіка (12,13)

Світ не завжди був таким, як зараз. Фундаментальні принципи світу, в якому ми живемо, змінювались вже двічі через вчинок однієї людини. Гріх увійшов в світ через одного чоловіка, Адама, коли він свідомо не скорився Богу. Смерть увійшла у світ через гріх. Усі люди вмирають тому, що вони грішать. Навіть у часи, коли ще не було закону, коли люди не могли визначити, що є гріхом, він все одно діяв в людях, приносячи смерть. Найбільша проблема людства - це проблема гріха. Але смерть і гріх не назавжди.

2. Образ майбутнього (14)

Адам був образом Ісуса Христа. Один чоловік, Адам, привів гріх і смерть у світ. Закон не зміг змінити цього. Але один чоловік Ісус прийшов, щоб дати життя грішникам. Зараз у нас є вибір. Коли ми віримо в Ісуса і коримось Йому, ми переходимо зі світу гріха і смерті у світ благодаті і життя.

Молитва:Господи, допоможи мені твердо стояти в Ісусі. Використай моє життя, щоб привести всіх людей у світ Його благодаті.

Одне слово:Важливість однієї людини

login:
password: