Молитва Єзекії

2 Царів 19:1-19

(14,19): І взяв Єзекія ті листи з руки послів, і прочитав їх, і ввійшов у Господній дім. І Єзекія розгорнув одного листа перед Господнім лицем ... А тепер, Господи, Боже наш, спаси нас від руки його, і нехай знають усі царства землі, що Ти Господь, Бог єдиний!

1. Молитва за рештку (1-13)

Велика ассирійська армія підійшла до Єрусалиму. Єзекія і його люди слухали ассирійського воєначальника, котрий говорив, що надіятися на Бога марно, що Він не спасе їх. Їм нічого не лишалося, окрім як здатися. Досягши межі людських можливостей, Єзекія став поститися і молитися; він звернувся за допомогою до Божого слуги Ісаї, щоб той молився за рештку людей, що вціліли. Ісая заспокоїв його і сказав, що Господь Сам розбереться з Санхерівом. Ассирійський цар, отримавши звістку про іншу війну, був змушений повернутися додому. Наостанок, він послав Єзакії погрозливого листа, в якому вимагав негайно здатися, але це вже були лише пусті слова.

2. Молитва Єзекії (14-19)

Єзекія прочитав листа. Він розкаявся, пішов до храму, розгорнув листа перед Господнім лицем і молився. Він просив Бога визволити Єрусалим і показати цьому богозневажнику Санхериву і всьому світу, що Бог є єдиним Господом. Єзекія знав, що Бог є Господом всієї землі. Він мав видіння всесвітньої місії.

Молитва: Господи, допоможи мені приходити до Тебе в молитві і приносити всі свої невирішеніпроблеми і труднощі.

Одне слово: Приходь до Бога в молитві

login:
password: