Ісус був похований

Луки 23:50-56

(53): І Йосип, знявши Його, обгорнув плащаницею, і поклав Його в гробі, що в скелі був висічений, і що в ньому ніколи ніхто не лежав.

1. Йосип поховав Ісуса (50-54)

Ісая пророкував, що Месії призначать гроб разом зі злочинцями, але Його поховають у багатого (Ісая 53:9). Ісус помер разом зі злочинцями, але Його поховав впливовий і чесний чоловік. Це був Йосип з Ариматеї, чоловік Божий, який жив відповідно до слова Божого. Він мав живу надію на Царство Бога. Він мав сміливість твердо заявити про привілей поховати Ісуса. Мабуть, це було не дешево та призвело до проблем з іншими начальниками, але він більше любив Ісуса.

2. Віддані жінки (55,56)

Хоча всі учні Ісуса розбіглися, жінки, що слідували за ним з Галілеї, до кінця залишилися з Ісусом. Вони стали свідками смерті та поховання Ісуса. Вони приготували пахощі й миро, щоб помазати Його тіло і дотримувалися суботи. Пізніше вони стали першими свідками воскресіння Ісуса.

Молитва:Господь, допоможи мені мати живу надію в царстві Бога і правильну систему цінностей, щоб я міг бути вірним Тобі до кінця.

Одне слово:Будь вірним Ісусу до кінця

login:
password: