Божа вірність

до Римлян 3:1-8

(4): Зовсім ні! Бо ж Бог правдивий, а кожна людина неправдива, як написано: Щоб був Ти виправданий у словах Своїх, і переміг, коли будеш судитися

1. Бо ж Бог правдивий (1-5)

Мати доступ до Божого слова - це велике благословення. Бог дає нам можливість служити Йому, а служіння нашому Творцеві робить наше життя багатим і змістовним. Юдеям було довірено Боже слово, але через невірство вони не змогли служити словом і не розповсюджували слово Бога в світі. Бог не втратив від цього. Боже слово - істина. Кожен, хто з вірою приймає Божі обітниці, спасеться, але ті, хто відкидає слово Бога в невірстві, загинуть. Бог вірний і завжди виконує те, що сказав.

2. Хто відповідальний - я чи Бог? (6-8)

Кожен, хто знає правду, але не кориться їй, стає відповідальним за свою непокору. Ми не можемо звинувачувати Бога за свою непокірність та невіру.

Молитва:Господи, дякую за Твою велику вірність, за те, що Ти виконуєш Свої обіцянки про спасіння і про суд. Я прихожу до Тебе без усіляких виправдань, покладаючись лише на Ісусову праведність. Я вірю в Твої обіцянки і благаю про милосердя.

Одне слово:Бог правдивий і вірний

login:
password: