Вам необхідно родитись згори

Івана 3:1-15

(3): Ісус відповів і до нього сказав: Поправді, поправді кажу Я тобі: Коли хто не народиться згори, то не може побачити Божого Царства

1. Побачити Боже Царство (1-3)

Здавалось, що Никодим мав все, чого тільки може бажати людина: освіту, багатство, честь і владу. Також він був людиною високої моралі. Але чогось йому таки не вистачало - Ісус знав, чого саме. Никодим жив лише в двомірному світі. В серці він не мав життя з Богом, не мав Царства Божого. Він прийшов до Ісуса тому що вірив, що Він - Вчитель від Бога, який прийшов творити чудеса. Він сподівався чомусь навчитись він Нього. Але Він не підготувався, щоб прийняти Ісуса Христом та присвятити Йому своє життя.

2. Вам необхідно родитись згори (4-15)

Ісус вчив Никодима духовній таємниці: щоб отримати духовне життя, необхідно родитись згори. Та Никодим не прийняв слів Ісуса та продовжував запитувати: "Як?" Та родитись згори можна лише прийнявши слова Ісуса, дивлячись на Нього з вірою та довіряючи Йому своє спасіння. Тоді Божий Дух подарує нам нове народження.

Молитва:Господи, я вірю слову Твоєї обітниці. Допоможи мені берегти його в моїм серці. Дозволь Твоєму Духу працювати в мені, щоб Твоє Царство ввійшло в моє серце.

Одне слово:Вам необхідно родитись згори

login:
password: