Кінець часів

Даниїл 12:1-13

(1): І повстане того часу Михаїл, великий той князь, що стоїть при синах твого народу, і буде час утиску, якого не було від існування люду аж до цього часу. І того часу буде врятований із народу твого кожен, хто буде знайдений записаним у книзі

1. Божий народ порятується (1-4)

Історія людства дійде до свого завершення в означений Богом строк. Настануть найважчі та найстрашніші часи з тих пір, як існують люди. Незважаючи на це, Божий народ - ті, чиї ймення записані в книзі життя - спасеться (Об. 21:27). Померлі почують голос Сина Людського і повстануть на останній суд (Ін. 5:28,29). Розумні - це ті, хто прийняв благодать прощення, вони повстануть для вічного життя та будуть сяяти як зорі. Ті, чиї імена не будуть знайдені в книзі життя, навіки підуть до пекла.

2. Коли буде кінець? (5-13)

Даниїл не зрозумів видіння і запитав: "Коли буде кінець цим дивним речам?" та "який цьому кінець?", але на жодне питання він не отримав відповіді. Не можливо набути мудрості, просто накопичуючи знання. Розумний - це той, хто очистився та вибілив себе вірою в Ісуса Христа. В Свій час Господь відкриє тайну об'яви розумним, але неправедні так нічого й не зрозуміють. Наша ж справа - йти до свого кінця.

Молитва: Господи, дякую за те, що по Своїй милості Ти вписав моє ім'я в Свою книгу

Одне слово: Світова історія в Божих руках

login:
password: