Христос був проклятий за нас

Галатам 3:10-14

(13): Христос відкупив нас від прокляття Закону, ставши прокляттям за нас, бо написано: Проклятий усякий, хто висить на дереві

1. Відкуплені від прокляття (10-13)

Деякі люди хочуть робити все самі. Це гарно, але не в питанні праведності. Якщо ми вважаємо, що можемо самі здобути праведність, виконуючи закон, то помиляємося. За законом ніхто не праведний, тому що ніхто не може повністю виконати закон. Але, якщо ми не виконуємо закон, то ми знаходимось під прокляттям закону. Шлях віри інший: "Праведний житиме вірою". Христос помер на хресті, щоб відкупити нас від прокляття закону, Він став прокляттям замість нас. Якщо ми живемо вірою в Ісуса, що помер за наші гріхи, то Бог зодягне нас в Його праведність.

2. Боже благословення (14)

Недостатньо просто забрати прокляття. Бог дав нам спасіння і благодать, щоб зробити нас благословенням для всього світу. Він виконав Свою обітницю Аврааму і послав Ісуса, щоб Той помер за гріхи світу. Через Ісуса Він звільнив нас від гріха і прокляття, щоб ми могли розказати про Нього грішному світу. Вірою ми прийняли прощення і обітницю Святого Духа.

Молитва: Господи, забери мій гріх і будь зі мною, як Ти обіцяв.

Одне слово: Вимагай вірою те, що Бог обіцяв

login:
password: