Моліться таємно

Матвія 6:5-8

(6): А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно

1. Не моліться лицеміри (5)

Фарисеям подобалося носити довгий одяг, сидіти в синагогах та довго, красномовно молитися використовуючи багато набожних слів. Вони хотіли, щоб всі бачили, які вони благочестиві. Навіть погани бубнять молитви. Погани не поклоняються Богові, вони служать самі собі, чинять відповідно до думки (реальної чи вигаданої) інших людей. Нагорода, яку вони отримують, немає цінності. Думка людей така ж мінлива, як погода в Києві.

2. Моліться Батьку, що в тайні (6-8)

Ісус вчив нас тому, що Бог - наш Небесний Батько. Він любить нас та хоче, щоб ми мали час говорити з Ним. Не дивлячись на те, що ми іноді молимось з іншими або промовляємо молитву на богослужінні, ми повинні також мати час, щоб бути на одинці з Богом. Він завжди знає в чому ми маємо нужду, але Він хоче, щоб ми приходили та просили в Нього та дякували Йому за відповідь. Молитву можна порівняти з духовним диханням. Вона конче необхідна для духовного життя.

Молитва:Господи, навчи мене віддавати перевагу особистій молитві.

Одне слово:Молись до Батька, Він все знає

login:
password: