О, всі спрагнені, йдіть до води

Ісая 55:1-13

(1): О, всі спрагнені, йдіть до води, а ви, що не маєте срібла, ідіть, купіть живности, й їжте! І йдіть, без срібла купіть живности, і без платні вина й молока!

1. Шукайте Господа, доки можна знайти Його (1-7)

Люди дуже важко працюють, щоб знайти речі, які задовольнятимуть їх (Ів. 6:27). Але автомобіль, комп'ютер, чи навіть людська любов, не може задовольнити спраглу душу. Бог послав нам Свого Слугу, Месію. Він запрошує усі народи прийти до Нього та втамувати свою духовну спрагу. Коли ми чуємо Його, наші душі живуть. Але ми повинні шукати Господа, доки можна знайти Його. Хоча ми грішили в думках, словах та вчинках, треба залишити свій гріх та прийти до Нього. Він обіцяє, що "Він пробачає багато!"

2. Моє слово не вертається порожнім (8-13)

Ми не маємо розуміти Бога чи Його шляхи, щоб прийти до Нього. Ми повинні просто прийняти Його слово в серце. Його слово точно виконає Його мету, так само точно, як дощ напуває землю і робить її родючою, щоб принести рясний плід. Коли ми тримаємо Його слово і шукаємо Його всім серцем, тоді "з радістю вийдемо ми, і з миром проваджені будемо, і вся природа буде радіти" (Див. також Рим. 8:19-21).

Молитва:Господи, я прихожу до Тебе з спраглою душею такий як є. Пробач мене, наповни Твоїм словом та Духом Святим, постав мене плідним вчителем Біблії.

Одне слово:Шукай Господа, доки можна знайти Його!

login:
password: