Поклоняйся Богу в свій час

Числа 28:1-31

(1,2): І Господь промовляв до Мойсея, говорячи: Накажи Ізраїлевим синам, і скажи їм: Ви будете пильнувати жертву Мою, хліб Мій для огняних Моїх жертов, пахощі любі Мої, щоб приносити Мені означеного часу

1. Щоденні, щосуботні та щомісячні жертви (1-15)

Бог брав участь в житті Свого народу через регулярні жертви тварин та хлібне приношення. Через ці жертви божий народ пізнавав Його доброту та суверенітет. Бог хоче, щоб ми постійно дякували Йому. Жертви тварин робились для відпущення гріхів. Вони вказують на Ісуса, Ягня Боже. Його смерть за гріхи світу скасувала всі минулі жертви і зробила майбутні жертви непотрібними. Тварини, яких приносили Богу, повинні бути безвадними (31б). Бог має бути на першому місці в нашому житті, тому ми маємо приносити Йому найкраще. Такою дорогоцінною жертвою став Ісус. Він став безгрішним і безвадним Ягням (1Пет. 1:18,19).

2. Пасха і свято первоплодів (16-31)

Бог також встановив в Ізраїлі декілька великих постійних свят. Вони мали вчити народ почуттю історії і вдячному серцю. Пасха була святкуванням їх звільнення з рабства в Єгипті. Свято тижнів (пізніше назване святом п'ятидесятниці) було для того, щоб дякувати Богу і приносити Йому перші плоди врожаю. Люди повинні були зібратися разом і разом поклонятись Богу.

Молитва: Господи, допоможи мені пам'ятати Твою благодать і милість кожен день.

Одне слово: Поклоняйтесь Богу і дякуйте Йому кожен день

login:
password: