Петро оздоровлює жебрака

Дії 3:1-10

(6): Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім'я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!

1. Кривий жебрак біля Красних воріт (1-3)

Кривий жебрак представляє всіх тих, чиє тіло та/або дух викривлені владою гріха. Ті, хто прагнуть любові, але самі не люблять інших; хто хоче, щоб їм допомагали, але самі не хочуть допомогти нікому; хто хоче, щоб їм служили, але не служать іншим, – це родичі кривого жебрака.

2. Що маю, даю тобі (4-10)

Коли Петро та Іван йшли у храм для полуденної молитви, жебрак просив у них милостині. Петро пильно поглянув на нього і сказав: "Подивися на нас!" Очевидно, Петро був такий же бідний, як і цей жебрак. Але він не думав про те, що в нього нічого нема. Він мав владу зцілити кривого жебрака в Ім'я Ісуса Христа. Ноги чоловіка, що їх він не використовував, стали сильними, і він почав стрибати й танцювати. Уста, що вміли тільки скаржитися і просити милостиню, почали славити Бога. До цього жебрак тільки шукав людської жалості біля воріт храму, а зараз він зайшов усередину молитися та дякувати Богу.

Молитва: Господи, дякую Тобі за милість Ісуса. Допоможи мені використовувати владу, яку Ти дав мені в Імені Ісуса, щоб служити іншим.

Одне слово: В Ім'я Ісуса

login:
password: