Пришестя Господнє

1 Солунянам 4:13-18

(16): Сам-бо Господь із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі зійде з неба, і перше воскреснуть умерлі в Христі

1. Наша надія (13-15)

Нашим останнім ворогом буде смерть. Люди цього світу перед її обличчям лише сумують. Але віруючі мають велику і славну надію. Наскільки правда те, що Ісус помер і воскрес , так вірно і те, що коли Він прийде знову, то і померлих в Ісусі Бог приведе із Ним. Смерть це не кінець всього. Це всього лише мить перед пробудженням у Царстві Божому, щоб перебувати там з Ісусом навіки.

2. Сам Господь зійде (16-18)

Ісус зійде з неба із наказом, при голосі Архангола та при Божій сурмі. Перші воскреснуть мертві у Христі, а потім ті, що залишилися в живих разом будуть захоплені на хмарах на зустріч Господню на повітрі. Там ми будемо перебувати з Господом навіки. Цією славної надією ми повинні втішати один одного.

Молитва:Господь, Ти прийшов щоб стати моїм Спасителем і воскрес для прощення моїх гріхів. Я очікую Твого повернення, тому що Ти неодмінно повернешся, як і обіцяв. Допоможи мені зберігати в моєму серці цю славну надію.

Одне слово:Гряди Господь Ісус

login:
password: