Догоджати Богові

1 Солунянам 4:1-12

(1): А далі, браття, просимо вас та благаємо в Господі Ісусі, щоб, як прийняли ви від нас, як належить поводитись вам та догоджувати Богові,-як ви й поводитесь,- щоб у тому ще більше зростали

1. Живіть в святості (1-8)

Аморальність так сильно поширилася в тому суспільстві, що здавалося неможливим очікувати від когось святого життя. Але Павло дотримувався іншої думки. Віруючі повинні догодити Богові, а не жити як люди в цьому світі. Той, хто не втримується від блуду, ніколи не зможе догодити Богові. Не можна допускати, щоб пристрасті й похоті керували нами навіть у відносинах у шлюбі. Не можна дозволяти, щоб фізичні бажання руйнували відносини між віруючими. Тримати начиння своє в святості також означає раціонально харчуватися і займатися спортом. Бог покликав нас до чистого життя.

2. Братолюбство (9-12)

Справжня любов відрізняється від похотливих бажань, які відчувають безбожні люди і називають коханням. Справжня любов повинна бути практична. Це означає, що необхідно піклуватися про потреби інших. Справжня любов зміцнює. У безбожному і вороже налаштованому суспільстві ми повинні ретельно працювати, так, щоб через щоденне життя знайти розташування навіть невіруючих. Ми не повинні залежати від інших в наших матеріальних потребах.

Молитва:Господь, допоможи мені жити як Ти бажаєш

Одне слово:Живи, щоб догодити не собі, а Богові

login:
password: