Приймайте слово Бога як слово Бога

1 Солунянам 2:13-16

(13): Тому-то й ми дякуємо Богові безперестанку, що, прийнявши почуте від нас Слово Боже, прийняли ви не як слово людське, але - як правдиво то є - Слово Боже, що й діє в вас, віруючих.

1. Боже слово діє у віруючих (13)

Слово Бога- це Біблія. Коли ми приймаємо її вчення як слово Бога, вона діє в нас з силою. Боже слово працює в тих, хто вірить йому. Прийняти слово Бога як слово Бога означає смиренно коритися йому, наполегливо вірити в Божі обіцянки і приймати біблійний погляд на себе і цей світ. Солуняни росли духовно і сміливо боролися проти безбожної культури, яка їх оточувала. Вони прийняли слово Бога як слово Бога.

2. Страждання заради світової місії (14-16)

Віруючих в Солуні переслідували їх же сусіди, тому що їх наслідування Хрису кидало виклик тій розбещеній культурі, в якій вони жили. Історія повторюється: Ісус був убитий обраними людьми, тому що закликав їх до того, щоб вони жили як Божий народ; Павло був вигнаний своїми людьми, бо став місіонером для язичників. Тому цілком ймовірно, що той, хто кориться заклику Ісуса про всесвітню місію, буде переслідуваний, але в кінці кінців страшний Божий гнів виллється на голови тих, хто перешкоджав світовій місії.

Молитва: Господь, допоможи мені абсолютно відноситься до Твого слова і використовуй мене в Твоїй справі.

Одне слово: Слово Бога- це слово Бога

login:
password: