Проголошення народу святим

Повторення Закону 28:1-35

(9): Господь поставить тебе Собі за святий народ, як присягнув був тобі, коли ти будеш додержуватися заповідей Господа, Бога твого, і підеш дорогами Його

1. Благословення покори (1-14)

Якщо Божі люди будуть поважати Боже слово і коритися йому, то Господь, як присягався, поставить їх за Свій вибраний, святий божий народ (9), зробить царством священиків (10) і поставить вищими над усіма народами на землі (1). Коли люди прагнутимуть слухатися Бога, виконуватимуть Його волю, Він постійно буде поряд з ними. Тоді божі благословіння прийдуть в їхні життя, боже благословіння буде на їхніх справах. Ніщо, крім законів Божих, не може направляти наше життя. В жодному випадку Божі люди не повинні слідувати іншим божкам.

2. Прокляття непокори (15-35)

Якщо люди, вступивши з Богом в заповіт любові і служіння, не слухатимуться Його постанов, яким обіцяли коритися, то до них прийдуть прокляття. Все, що вони зроблять, буде зруйноване. Вони страждатимуть від хвороб, розумових розладів та ворогів. Найбільше благословення в житті, шлюб, стане для них гірким розчаруванням, і все життя перетвориться на страхітливий сон.

Молитва:Господь, допоможи мені утримувати Твоє слово в своєму серці так, щоб я міг жити в благословенні, а не під прокляттям.

Одне слово:Бережіть Божий закон і будете благословенні

login:
password: