Блаженніше давати

Дії 20:32-38

(35): Я вам усе показав, що, працюючи так, треба поміч давати слабим, та пам'ятати слова Господа Ісуса, бо Він Сам проказав: Блаженніше давати, ніж брати!

1. Доручаю вас Богові та слову благодаті Його (32)

Павло якнайкраще застерігав паству в Ефесі. Тепер Павло доручив Божу отару Богу та слову Його благодаті. Слово Бога збудовує нас та дає спадщину серед усіх освячених. Слово Бога очищує та освячує нас. Бог у Своєму слові обіцяє нам "спадщину нетлінну й непорочну та нев'янучу, заховану в небі для нас" (1Пет.1:4).

2. Блаженне життя (33-38)

Павло поділився з ефеськими лідерами дорогоцінною таємницею перед тим, як розпочати слізне прощання. Він відкрив їм духовний секрет Ісуса: "Блаженніше давати, ніж брати!" Павло працював своїми руками, щоб забезпечити потреби свої та тих, хто був із ним. Він проповідував життя даяння і жив так, підкоряючись Ісусу. Ті, хто дають іншим, по-справжньому щасливі. Ті, хто намагаються щось отримати, завжди незадоволені та нещасні.

Молитва:Господи, дякую Тобі за спадщину, яку Ти бережеш для мене на небі. Дай мені слово благодаті і допоможи жити даючи.

Одне слово:Бери від Бога, давай іншим

login:
password: