Тремтячий над Моїм словом

Ісая 66:1-16

(2): Таж усе це створила рука Моя, і так все це сталось, говорить Господь! І при тому дивлюсь Я на вбогого та на розбитого духом, і на тремтячого над Моїм словом

1. І при тому дивлюсь Я (1-6)

Бог-Творець - Господь неба й землі. Він ненавидить зовнішнє поклоніння і не хоче, щоб ми служили Йому так, як нам заманеться. У Своєму слові Він сказав, як поклонятися і служити Йому. Він хоче, щоб ми любили Його; щоб ми мали вбогі та розкаянні серця і, щоб ми тремтіли перед Його словом. Це означає, що ми повинні серйозно ставитися до Біблії та покорятися їй. Завжди існуватимуть люди, що глузують з тих, хто серйозно сприймає слово Бога. Бог Сам розбиратиметься з ними.

2. Мир, немов річка (7-16)

Бог терпеливо тренує і дисциплінує Свій народ. Людям потрібен час, щоб рости, й інколи це боляче. Але Божий мир тече для Свого народу, як ріка; Бог хоче, щоб вони були, як молода трава. Вороги Бога не зможуть встояти в день суду, але Бог втішить Свій народ, як мати втішає дитину.

Молитва: Господи, допоможи мені вивчати Твоє слово з молитвою, із скромним, розкаяним серцем, щоб бути тим, на кого Ти дивишся.

Одне слово: Тремтіти перед словом Бога

login:
password: