Життя - в крові

Левит 17:1-16

(11): Бо душа тіла в крові вона, а Я дав її для вас на жертівника для очищення за душі ваші, бо кров та вона очищує душу

1. Не віддавайтесь козлам-демонам (1-9)

Божі люди повинні поклонятися тільки Богові. Ми повинні віддавати Йому найкраще. Тук (жир) представляє собою найкраще з того, чим володіє людина. Бог не хоче, щоб Його люди віддавали свої тіла або майно демонам. Ми повинні віддавати себе та те, що ми маємо, Богові. Й ми повинні поклонятися Богу так, як Він хоче.

2. Життя знаходиться в крові (10-17)

В Бутті 9:4,5 було заборонено їсти кров, тому що кров символізує життя. Кров відділялася, щоб приносити Богу жертву викуплення. До неї ставилися як до дорогоцінності, щоб надати значення викупній жертві. Гріх - це питання життя та смерті. "Кара за гріх - смерть" (Рим.6:23). Кровна жертва - це той шлях викуплення, який встановив Сам Бог. Жертвоприношення тварин в Старому Заповіті вказують на викупну смерть Христа за гріхи світу, та набувають сили та значення в ній (Іс.53:5; Ів.1:29).

Молитва: Господи, дякую Тебе за викупну смерть Ісуса та Його Кров, яка очищує мої брудні гріхи. Я хочу віддати себе та те, що маю, тільки Тобі.

Одне слово: Він віддав Своє життя за мене

login:
password: