Прекрасні дружини, уважні чоловіки

1 Петра 3:1-7

(4,7): Але захована людина серця в нетлінні лагідного та мовчазного духа, що дорогоцінне перед Богом. Чоловіки, - так само живіть разом із дружинами за розумом, як зі слабішою жіночою посудиною, і виявляйте їм честь, бо й вони є співспадкоємиці благодаті життя, щоб не спинялися ваші молитви

1. Лагідний і мовчазний дух (1-6)

Сучасна культура говорить, що жінка має бути спокуслива та пробивна, та Божа жінка прекрасна внутрішньо. Вона перемагає чоловіка не повчаннями та сварками, а лагідною та мовчазною покорою. Тоді її чоловік бачить її внутрішню красу і кохає її за те, якою вона є, а не за те, як вона виглядає. Зачіска, одяг та коштовності не замінять гарного характеру. Зовнішність в'яне, а внутрішня краса триває повік. Сарра не боялася коритися, тому що її надія була в Богові, а не в Авраамові.

2. Виявляйте їм честь (7)

Чоловікам, які дивляться лише на зовнішність жінки, бракує поваги. Чоловіки повинні поважати своїх дружин. Жінки можуть бути слабкими, та в них є велика вірність та здатність любити. Хороший чоловік звертає увагу на почуття своєї дружини та цінує її співпрацю. Молитва сприяє гарному шлюбу, а гарний шлюб підтримує молитву.

Молитва:Господи, рости прекрасних жінок та уважних чоловіків. Створи Божі шлюби.

Одне слово:Внутрішньо гарні

login:
password: