Побожність, яку приймає Бог

Якова 1:26-27

(27): Чиста й непорочна побожність перед Богом і Отцем оця: зглянутися над сиротами та вдовицями в утисках їхніх, себе берегти чистим від світу

1. Вгамовуй свого язика (26)

Ісус казав, що слова, які сходять з наших вуст, показують, що є в нашому серці (Мк. 7:21-23). Павло сказав, що вуста беззаконника повні прокляття і гіркоти (Рим. 3:12-14). За Яковом, побожність людини марна, якщо вона не вгамовує свого язика. Те, що ми говоримо, повинно збудовувати та підбадьорювати інших. Брехня, плітки, слова, що підривають репутацію людини або ображають його, не повинні виходити з наших вуст. Ми не повинні потрапити в пастку світу і дозволяти собі критикувати усіх і усе. Ми повинні використовувати вуста, щоб вивчати Біблію зі студентами і прославляти Бога.

2. Зглянутися над сиротами, берегти себе чистим (27)

Справжня побожність стосується не тільки того, у що ми віримо. Найбільше вона виражається у тому, як ми чинимо. Ми повинні мати розум Христа і служити тим, хто потребує нашої допомоги. Ми не повинні слідувати за світом до розпусного життя, незважаючи на те, яким би спокусливим не було запрошення.

Молитва:Господи, працюй у моєму серці, доки я не навчуся віри, яка догоджає Тобі.

Одне слово:Віра, що догоджає Богові

login:
password: