Звільняючи полонених

Дії 16:16-24

(18): І багато днів вона це робила. І обуривсь Павло, і, обернувшись, промовив до духа: У Ім'я Ісуса Христа велю я тобі вийди з неї! І того часу той вийшов

1. Звільнення одержимої служниці (16-18)

По дорозі до місця молитви, Павла переслідувала служниця, одержима віщунським духом. За своє ворожбитство вона давала великий прибуток панам своїм. Вона постійно переслідувала Павла і його співробітників, оголошуючи, що вони - раби Бога Всевишнього. І багато днів вона це робила. Незважаючи на правдивість її слів, Павло обурився. Іменем Ісуса він вигнав демона і звільнив дівчину.

2. Ціна звільнення (19-24)

А пани її, бачивши, що пропала надія на їхній прибуток, схопили Павла й Силу, і потягли їх на ринок до начальників. Божих слуг побили різками і посадили у в'язницю. Євангелія - це добра новина Бога, що Він цінує життя кожної людини більше, ніж Своє. Така проповідь йде в розріз з поглядами людей, що найвище цінують гроші.

Молитва:Господи, допоможи мені мати правильну систему цінностей, щоб цінувати одну людину більше, ніж гроші. Допоможи мені бути готовим платити ціну, щоб бути пастирем для молоді.

Одне слово:Люби людей, а не гроші

login:
password: