Петро в Корнилія

Дії 10:23б-33

(28б,33б): Та відкрив мені Бог, щоб я жадну людину не мав за огидну чи то за нечисту. Тож тепер перед Богом ми всі стоїмо, щоб почути все те, що Господь наказав був тобі

1. Корнилій вітає Петра (23б-29)

Корнилій запросив усіх своїх родичів і близьких друзів прийти і зустріти Петра. Ні Петро, ні Корнилій не знали, чого очікувати від цієї зустрічі. Корнилій думав, що, можливо, Петро був кимось на зразок ангела. Петро відкрито сповідав, що його перебування в домі Корнилія було порушенням юдейського закону. Але Бог чітко пояснив йому, що будь-що і будь-хто може в Ісусі стати чистим. В серці присутніх відбувалася революція.

2. Бог вказує шлях для язичників (30-33)

Корнилій розповів Петрові, як божий посланець відвідав його під час молитви. Богу подобалося сердечне бажання Корнилія знати Його. Потім Бог наказав Корнилію послати за Петром. Він дякував Петру за прихід. Він та усі, хто були з ним, зібралися там у присутності Бога готові вислухати все, що Бог відкрив Петрові.

Молитва:Господи, якщо немає способу досягти до Твоїх загублених ягнят, Ти відкриваєш шлях. Приготуй моє серце вірою служити будь-кому і будь-коли.

Одне слово:Бог готує серце

login:
password: