Бог благословляє служіння Петра

Дії 9:32-43

(40а): Петро ж із кімнати всіх випровадив, і, ставши навколішки, помолився, і, звернувшись до тіла, промовив: Тавіто, вставай!

1. Тебе оздоровляє Ісус Христос (32-35)

Як добрий пастир, Петро подорожував, дбаючи про паству Ісуса. У Лідді він зустрів розслабленого на ймення Еней, що на ліжку лежав 8 років. Серце Петра простяглося до нього, і він зцілив його в Ім'я Ісуса Христа. Ті, хто бачили змінене життя Енея, навернулися до Господа.

2. Повернення Сарни до життя (36-43)

Лідда була розташована неподалік від Йоппії. Йоппійські віруючі мали дивовижну віру. Коли Сарна, котра піклувалася про багатьох братів і сестер, померла, вони послали за Петром і очікували дива. Незважаючи на те, що тіло Сарни було приготоване до поховання, віруючі вірили, що якщо Петро помолиться за неї, Бог воскресить її з мертвих. Петро не був обтяжений їхніми очікуваннями, але став навколішки і помолився. Потім він звернувся до мертвої. Вона свої очі розплющила і сіла. Знову багато-хто ввірували в Господа.

Молитва:Господи, дякую Тобі за Петра, який був добрим пастирем для Ісусової череди ягнят. Допоможи мені молитися і вірити в силу Твого Імені.

Одне слово:Петро, ставши навколішки, помолився

login:
password: