Божий народ отримає у нації спадок

Ісая 14:1-23

(2): І народи їх візьмуть, і їх попровадять до їхнього місця, а Ізраїлів дім на Господній землі за рабів та за невільниць їх прийме собі на спадщину. І візьмуть вони до неволі тих, хто їх поневолив, і вони над своїми гнобителями запанують

1. І візьмуть вони до неволі тих, хто їх поневолив (1-11)

Перемога не належить сильним та могутнім. Бог дає перемогу, мир та управління світом Своєму народові. Подумайте про духовне значення обіцянки у вірші 2, пов'язуючи її з повелінням Ісуса навчити всі народи. Як ми можемо розуміти обіцянку вірша 2 в наш час?

2. Як спав ти з небес, ясная зоре! (12-23)

Це пророцтво проти гордого Вавилону, що мав величезну військову силу та жорстоко обходився з народом Божим. Але також тут змальовано скинення сатани та його ангелів перед початком часів. Почитайте вірші 11-15. Вавилон та всі народи, які кидають виклик суверенітету Всемогутнього Бога, належать до табору сатани.

Молитва:Господи, дякую за те, що Ти посилаєш місіонерів у всі країни проголошувати Євангелію та підкорити вірі всі народи. Використай Твоїх слуг, щоб зробити навіть гордих людей, що чинять утиски, полоненими Євангелії. І знищ ворога сатану Твоїм словом та Духом.

Одне слово:Божі слуги оволодіють всіма народами

login:
password: