Дотримуйте встановлені свята

Левит 23:1-44

(1,2): І Господь промовляв до Мойсея, говорячи: Промовляй до Ізраїлевих синів і скажеш їм: Свята Господні, що в них скликатимете святі збори, оце вони, свята Мої

1. Вічно славити Бога і догодити Йому (1-22)

Господь наказав Своєму народу щорічно відділяти особливі дні, щоб поклонятися Богу і втішатися Ним. Дотримання цих особливих днів допомагало їм мати почуття історії. В сьомий день ми також поклоняємось Богу Творцю, що воскресив Ісуса з мертвих. Нам заповідано дотримувати святість Суботнього дня. На Пасху святкують звільнення з рабства в Єгипті. Ми теж повинні пам'ятати Бога, що звільнив нас з рабства гріха. Свято жнив і свято тижнів було часом подяки Богу за Його благословення в роботі наших рук, і часом жертвувати Богу перші плоди своєї праці.

2. Прощення і спогад (23-44)

Свято сурм звіщає День очищення. Це був час приходити до Бога з благанням про прощення. Свято Кучок - це час згадувати про Божу турботу у пустелі. Він так само піклується про нас все наше мандрівне життя.

Молитва:Господи, Дякую Тобі за благодать прощення. Допоможи мені відділяти час для поклоніння Тобі і радіти перед Тобою.

Одне слово:Поклоняйтеся Богу, пам'ятайте Його благодать

login:
password: