Христос не Собі догоджав

до Римлян 15:1-13

(2,3а): Кожен із нас нехай догоджає ближньому на добро для збудування. Бо й Христос не Собі догоджав

1. Догоджай ближньому на добро

Ми всі схильні бути егоїстами. Але Христос не був егоїстом. Ті, хто належать Ісусу, не повинні думати тільки про себе. Ми повинні намагатися догодити нашим ближнім на добро. Ми можемо зробити це завдяки терпінню і підбадьоренню, які Бог надії дає нам через Писання. Бог допомагає нам жити по Біблії, а не за нашими власними почуттями і бажаннями. Коли кожен з нас зробить метою догодити Христу, тоді ми всі будемо єдині у Христі. Ми можемо прославити його разом, маючи одне серце й одні думки.

2. Приймайте один одного (7-13)

Ісус народився євреєм і служив євреям для виконання Божого задуму. Коли Він помер за гріхи всього світу і воскрес, Він виконав обіцянку Бога Аврааму - "через твоє потомство всі народи будуть благословенні". Ми повинні скористатися цією гарною новиною для всього світу, щоб усі люди могли прославляти Бога через Ісуса. Христос прийняв і простив грішників, тому ми повинні приймати один одного. І так, як всі ми слідуємо за Ісусом, ми повинні прославити Бога одним серцем і одними вустами.

Молитва:Господи, допоможи мені догоджати іншим, замість того, щоб слідувати своїм упередженням. Допоможи мені вітати всіх моїх братів і сестер.

Одне слово:Приймати один одного

login:
password: