Пожертвування вдови

Луки 21:1-6

(4): Бо всі клали від лишка свого в дар Богові, а вона поклала з убозтва свого ввесь прожиток, що мала...

1. Пожертвування вдови (1-4)

Ісус побачив багатих і бідних людей, які приносили пожертвування. Він звернув увагу своїх учнів на вбогу вдову. Не дивлячись на те, що її дар був дуже малим, вона поклала більше за всіх разом узятих, тому що вона поклала з убозтва свого весь свій прожиток. Вдова пожертвувала від всього серця, виражаючи свою надію на Бога. Ісус хоче, щоб ми вчилися віддавати як ця жінка. Бог бачить все. Чому ми часто жертвуємо за звичкою, приносячи свої залишки, або для того, щоб отримати визнання від людей?

2. Каміння храму (5,6)

Учні Ісуса були вражені дорогоцінним камінням, яким було прикрашено храм. Але ці прикраси прославляли людську велич, а не Божу. Ісус пророкував, що цей храм буде знищено вщент. Це ще раз є підтвердженням того, що все мине, окрім Бога, Його любові і Його вічного царства. Ми не повинні надіятися на багатство чи людські досягнення. Наша справжня надія - невидимий Бог і Його вічне царство.

Молитва: Господи, пробач мої "бідні" пожертвування. Допоможи жертвувати від усього серця і повністю довіряти Тобі. Допоможи мені дивитися на світ очима Бога.

Одне слово: Одна жінка принесла великий дар Богу

login:
password: