Коли Дух Божий живе в вас

до Римлян 8:9-11

(11): А коли живе в вас Дух Того, Хто воскресив Ісуса з мертвих, то Той, хто підняв Христа з мертвих, оживить і смертельні тіла ваші через Свого Духа, що живе в вас

1. Божий Дух живе в нас (9,10)

Якщо ми християни, то в нас живе Божий Дух. Ніхто не може стати християнином без роботи Духа Святого (Ів. 3:3). Кожен, хто не має Духа Христового, не належить Христу. Наші фізичні тіла смертні. Через гріх в нас діє смерть, але також в нас діє і Божий Дух. Ми маємо вчитися коритись Його м'яким порадам, і не слухатися порад грішної природи. Тоді ми житимемо по Духу.

2. Оживляюча сила Духа (11)

В нас живе той же Дух, що воскресив Ісуса з мертвих. Він не пасивний, а активно діє в нас, щоб дати нам Боже життя. Діючи в нас, Він поступово змінює нас в образ Ісуса і веде до Небесного Царства. Вічне життя починається тут і зараз, коли Божий Дух приходить і поселяється в нас. Він дає життя нашим смертним тілам зараз і навіки.

Молитва: Господи, я слабкий, та Ти сильний. Я був мертвим через гріх, але зараз живу в Христі. Веди мене Твоїм Духом, доки образ Ісуса не буде відновлено в мені.

Одне слово: В мені живе Дух, Який воскресив Христа з мертвих

login:
password: