Я піднімаю очі мої до Тебе, Господи

Псалми 122:1-4

(2): Як очі слуг на руку свого пана, і як очі служниці на руку своєї пані, так наші очі дивляться на Господа, нашого Бога, доки Він не змилосердиться над нами

1. Як очі слуг (1-2)

Бог призиває нас служити Йому. Слуга Бога керується не своїми бажаннями - він намагається виконувати волю свого Господаря. Раб дивиться на руку свого господаря щоб побачити, що він робить і прийняти участь в його праці. Я можу бути слугою Богу тільки тоді, коли відвожу очі від себе і своїх бажань і підношу їх до Божого трону, надіючись на Нього. Я можу працювати від усього серця для слави Бога, коли Він показує мені Свої справи і відкриває, що Він хоче побачити від мене. Ісус казав: "Отець мій донині творить і Я творю" (Ів. 5:17).

2. Помилуй нас, Господи (3-4)

Коли ми в молитві приходимо до Господа, не потрібно приносити Йому список вимог. Ми приходимо до Нього не за мілкими вигодами, а щоб служити. Він звільнив нас від рабства гріха і ми належимо Йому. Ми часто страждаємо від людей цього світу, коли живемо як Божий народ і служимо Йому, тому ми потребуємо Його милосердя.

Молитва:Господи, я піднімаю свої очі до Тебе, як слуга пильнує за роботою свого пана. Покажи мені як служити Тобі і помилуй мене.

Одне слово:Піднімай свої очі до Бога

login:
password: