Жертва жива

до Римлян 12:1,2

(1): Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу

1. Повіддавайте ваші тіла (1)

Богу не подобається поверхове служіння. Ми належимо Йому, тому що Він створив нас і викупив Кров'ю Ісуса. Просто сидіти в церкві, слухати гарну музику і наповнюватись неземними почуттями - ще недостатньо. Бог хоче, щоб ми служили Йому розумно. Що це означає? У 1-му вірші говориться, що служити розумно - це віддавати своє тіло в живу жертву. Це означає, що я повинен щодня шукати, як догодити Богові і жити для Його слави.

2. Віднова свого розуму (2)

Якщо ми належимо Богові, то повинні відрізнятися від людей цього світу. Ми живемо в світі, але не стосуємось з ним. Наше життя змінюється завдяки віднові розуму. Розум оновлюється Святим Духом, коли ми вивчаємо слово Бога і коримось йому. Зараз, коли ми народилися згоричерез слово Бога і Святий Дух, у прийнятті рішень ми більше не керуємося принципом "А що мені з цього буде?" Замість нього в силу вступає інший принцип: "Як мені догодити Богові?"

Молитва:Господь, допоможи мені жити заради Ісуса і Євангелії.

Одне слово:Жертва жива

login:
password: