Ісус прощає грішницю

Луки 7:36-50

(47): Ось тому говорю Я тобі: Численні гріхи її прощені, бо багато вона полюбила. Кому ж мало прощається, такий мало любить

1. Маленька фарисейська любов (36-43)

Ісус їв з тими, хто запросив Його, включаючи і фарисеїв. Симон запросив Ісуса на обід, але, насправді, не любив Його і не намагався зрозуміти. Коли Ісус прийняв грішницю, Симон почав критикувати. Він дивувався тому, що Ісус дозволив грішниці доторкатися до Себе. Через притчу Ісус показав, що чим більше розкаяння і прощення, тим більша й любов в серці людини. Любов Симона була дуже маленькою, тому що він був гордим та не хотів розкаятися.

2. Бо багато вона полюбила (44-50)

Ця жінка, ім'я якої навіть невідомо, знала про своє безвихідне становище. Вона була рабою гріха і не могла звільнитися своїми силами. Вона прийшла з розкаянням до Ісуса, який приймає всіх грішників. Його прощення повертає до життя, прощення - велика любов Бога. Ісус прощає, дає свободу і мир всім, хто приходить до Нього.

Молитва:Господь, я прихожу до Тебе, такий як є. Ти знаєш про мене все. Пробач мене, очисти мене, наповни мене і дозволь сьогодні служити Тобі.

Одне слово:Ісус приймає грішників.

login:
password: