Ти Бог, що бачить мене

Буття 16:1-16

(13): І назвала вона Ймення Господа, що мовив до неї: Ти Бог видіння! Бо сказала вона: Чи й тут я дивилась на Того, Хто бачить мене?

1. Нетерпіння - це невіра (1-4)

Аврам і Сара проявили нетерпіння по відношенню до Божої обіцянки. Сара знала, як сильно Аврам хотів сина. Вона дуже зневірилася через своє безпліддя і перестала молитися. Сара настільки любила Аврама, що, заради вирішення проблеми сина, пожертвувала своїми особистими почуттями, як його дружина. Коли Сара запропонувала Аврамові йти до Агар, він покірно погодився.

2. Послух - це віра (5-16)

Агар завагітніла і стала легковажити Сару. Сара, як господиня будинку, почала утискати свою служницю і Агар втекла від неї в пустелю. Господь зустрів її там і зміцнив Своєю обіцянкою. Бог дав їй напрям повернутися до своєї пані і жити в скрутному становищі. Агар повірила в Божу обіцянку і скорилася Його слову. Вірою в обіцянку Бога вона змогла витерпіти своє нелегке життя заради сина. Вона особисто зустріла Бога і сповідала свою віру, "Чи й тут я дивилась на Того, Хто бачить мене".

Молитва:Господь, допоможи мені вчитися терпінню у вірі й молитві. Допоможи мені вірити Твоїм обіцянкам і коритися Твоєму слову.

Одне слово:Корися Богу, Який бачить тебе.

login:
password: