Бог судить землю

Псалми 49:1-23

(23): Хто жертву подяки приносить, той шанує Мене; а хто на дорогу свою уважає, Боже спасіння йому покажу!

1. Бог явився в промінні (1-15)

Могутній Господь явився в промінні. Він закликає всю землю прийти і стати перед Ним. Перше, Він звертається до людей заповіту, до побожних Своїх. Бог не потребує їхніх жертв та цілопалень, адже Йому належить уся худоба із тисячі гір. Він хоче щоб Його люд приніс Йому жертву хвали та вдячності, щоб в день недолі ми кликали до Нього. Він порятує, а ми прославимо Його ймення.

2. До грішника Бог промовляє... (16-23)

Нечестивці не можуть претендувати на виконання обіцянок Божого заповіту. Вони порушили усі 10 заповідей: крадучи, чинячи перелюб, брешучи і наговорюючи на брата. Вони не коряться Божому слову і навіть не бажають його вивчати. Фактично, вони викинули Божі слова поза себе. Бог хоче щоб усі люди принесли Йому жертву подяки та виконували обітниці свої. Тих, хто забуває Бога, Він схопить так що й не буде кому рятувати. Хто ж жертву подяки приносить, і уважає на дорогу свою, тому Бог явить Своє спасіння.

Молитва: Господь, помилуй мене і навчи Твоєму слову. Допоможи мені шанувати Тебе як Бога, уповати на ім'я Твоє і приносити Тобі жертву хвали та подяки.

Одне слово: Не нехтуй Божого слова

login:
password: