Світ під прокляттям

Буття 3:14-16

(15): І Я покладу ворожнечу між тобою й між жінкою, між насінням твоїм і насінням її. Воно зітре тобі голову, а ти будеш жалити його в п'яту.

1. Бог прокляв змія (14,15)

Бог прокляв змія. Він покарав його, принизивши його гординю (14). Сатана буде воювати проти людства, але в кінці він буде переможений. Бог насадив надію і впевненість у перемозі в серці людини. Насіння жінки одного разу вразить сатану в голову. Ісус, насіння жінки, здійснить це. Він буде терпіти біль, але принесе остаточну перемогу через Свою смерть і воскресіння.

2. Покарання жінки (16)

Боже благословення стало прокляттям. Найбільша радість жінки перетворилася на найбільше страждання, і вона опинилася в полоні своїх власних бажань. Замість того, щоб вільно допомагати своєму чоловіку, вона стала його рабою. Тільки Ісус може позбавити жінку від прокляття і дати їй можливість служити Богові в свободі і з радістю.

Молитва: Небесний Батьку, я народжений під прокляттям гріха, але дякую Тобі за Ісуса, Який робить мене вільним, дає мені надію і робить мене корисною, плодоносною людиною.

Одне слово: Ісус зітре сатані голову

login:
password: