Пісня Анни

1 Самуїлова 2:1-11

(1): І молилася Анна та й проказала: Звеселилося Господом серце моє, мій ріг став високим у Господі! Розкрилися уста мої на моїх ворогів, бо радію з спасіння Твого!

1. Звеселилося Господом серце моє (1-5)

Найгіркіша і найболючіша проблема Анни стала для неї джерелом невимовної радості. Вона була бездітна, повна відчаю і фаталізму. Та вона принесла свою проблему до Господа. Тоді її смуток повернувся на радість. Вона прославила Бога, тому що особисто пізнала Божу святість, добрість і Його спасіння. Її серце зраділо не лише в її сині, але в Господі, Який почув її молитву, зрозумів її становище і дав перемогу над її ворогами. Наші проблеми є гарною нагодою, щоб зустріти і пізнати Бога.

2. Господь побиває й оживляє (6-11)

Анна пізнала Бога Творцем. Він возвеличує смиренних і понижує гордих. Він Автор життя і в Його руках смерть. Він Всемогутній Бог, Який стереже ноги Своїх святих і нищить нечестивих. Він Всемогутній Бог, сильний, щоб воскрешати. Анна вчилась радіти в Господі.

Молитва:Господи, допоможи мені боротись в молитві, поки мій смуток повернеться на радість і я пізнаю Твою милість і добрість.

Одне слово:Звеселилося Господом серце моє

login:
password: