Невимовна й преславна радість

1 Петра 1:6-12

(7): Щоб досвідчення вашої віри було дорого цінніше за золото, як1- гине, хоч і огнем випробовується, на похвалу, і честь, і славу при з'явленні Ісуса Христа

1. Віра дорого цінніша за золото (6-9)

Випробовування неприємні, та вони не повинні забирати в нас радість. Наша надія - це небеса, а не зручне земне життя. Без фізичного тренування тіло стає слабким. Випробовування тренують нашу віру. Ті, хто перемагають їх, доводять, що їхня віра справжня. Вони переможці, які отримають хвалу, славу та честь, коли повернеться Ісус. Оскільки ми долаємо випробування, любов до Христа росте в наших серцях, наповнюючи нас невимовною радістю. Ті, хто уникають страждання, ніколи не зможуть скуштувати цієї глибокої радості.

2. Анголи бажають дивитися на це (10-12)

Божий план спасіння через Ісуса Христа - це центр історії світу. Старозавітні пророки ретельно досліджували Писання, щоб навчитися, як Бог здійснить це. Ми отримали велике благословення чути Євангеліє через тих, хто проповідував її нам. Навіть Анголи прагнуть бути так само благословенними, як ми.

Молитва: Господи, наповни моє серце любов'ю до Ісуса, щоб я міг подолати випробовування та мати невимовну та славну радість.

Одне слово: Благословенніші, ніж Анголи

login:
password: