Господь став при мені

2 Тимофію 4:9-22

(17): А Господь став при мені і підкріпив мене, щоб через мене сповнилася проповідь, і всі погани почули, і я був визволений з уст лева

1. Ті, хто підбадьорюють, і ті, хто відбивають охоту (9-15)

Деякі люди відкинули Павла, тоді як інші пішли виконувати Божу роботу в інших місцях. Можливо, Павло почував себе самотнім, він часто зневірювався в людях. Він попереджує про одного чоловіка, який завдав йому багато шкоди. Проте Павло також мав і вірних друзів і співробітників, таких як Лука, який залишався з ним, також Тимофій, якого він бажав бачити. Він цінував співпрацю з Марком і просив його прийти також. Їхня дружба і любов була життєво необхідними, щоб підбадьорити Павла і далі розповсюджувати Царство Бога.

2. Сповнилась проповідь (16-22)

При першій обороні Павло залишився сам, але він не жалкував. Господь став при ньому і підкріпив його, щоб сповнилась проповідь і всі язичники почули Євангеліє. Господь визволив його з левових вуст. Павло був впевненим, що Господь і далі визволятиме його з усіх злих пасток і приведе його неушкодженим до Небесного Царства. За це Павло славив Господа.

Молитва: Господи, стій при моїм боці в важкий час, щоб я міг проголошувати проповідь Євангелії.

Одне слово: Господь стоїть при мені

login:
password: