Доброю звісткою потрібно поділитися

2 Царів 6:24-7:20

(7:9): І сказали вони один до одного: Неслушно ми робимо. Цей день він день доброї звістки, а ми мовчимо. Як ми будемо чекати аж до ранішнього світла, то впаде на нас провина. А тепер ходімо, і ввійдімо й донесімо царевому дому!

1. Облога Самарії (6:24-7:2)

Коли Бен-Гадад обліг Самарію, страждання людей було дуже сильне. Ізраїльтяни були голодні, в них відобразилось як відразливі ті, хто страждає без Бога. Цар Єгорам звинуватив Єлисея за голод та послав солдатів вбити його. Єлисей сказав йому, що облога зупиниться, а голод закінчиться наступного дня.

2. День радісної звістки (3-20)

Здавалося неможливим зупинити облогу, але Господь примусив сирійців почути шум великого війська. Вони злякалися, кинули все та втекли. Пусті намети знайшли четверо прокажених, які помирали з голоду. Вони вирішили піти до сирійського табору та здатися. Коли вони побачили їх намети пустими, то стали їсти, пити та грабувати, але потім їх замучила совість й вони повернулися до Самарії, щоб поділитися радісною звісткою. Наш обов'язок - поділитися благою звісткою з світом, який погибає.

Молитва: Господи, допоможи мені поділитися Євангелієм з голодними грішниками.

Одне слово: Неси благу звістку

login:
password: