Зміцни мої руки

Неемія 6:1-14

(9): Бо всі вони лякали нас, говорячи: Нехай ослабнуть їхні руки з цієї праці, і не буде вона зроблена! Та тепер, о Боже, зміцни мої руки!

1. Я не зупиню будівництво (1-4)

Товійя, Љешем і Санваллат не хотіли, щоб переселенці в Юдеї відновили свій національний дух через відбудову стіни. Вони намагались відволікти Неемію від роботи і для цього запрошували його на зустріч. Він чотири рази відмовляв їм, говорячи, що занадто зайнятий на будівництві стіни.

2. Тепер зміцни мої руки (5-9)

Вороги Неємії намагались залякати його, розповсюджуючи фальшиві чутки про його діяльність і обвинувачуючи його у підготовці повстання. Вони навіть повідомили про це царську владу. Неемія не злякався. Він молився, щоб Бог зміцнив його та дав продовжувати роботу.

3. Я не зневажу Божий Дім (10-14)

Вороги послали фальшивого пророка попередити Неемію про замах на його життя і запропонувати йому сховатись в храмі. Вони хотіли зганьбити його як боязку та егоїстичну людину. Але це теж не спрацювало.

Молитва:Господь, допоможи мені перемогти тактику сатани, котрий намагається насадити сумніви та страх, допоможи сміливо робити Твою справу.

Одне слово:Працюй ще більше, коли є протидія

login:
password: