Жінка, що перша почула благу звістку

Марка 16:1-11

(6): А він промовляє до них: Не жахайтесь! Ви шукаєте Розп'ятого, Ісуса Назарянина. Він воскрес, нема Його тут! Ось місце, де Його поховали були

1. Він воскрес! (1-8)

Жінки, які любили Ісуса і служили Йому, удосвіта прийшли виконати останній обов'язок любові і служіння. Їхні серця були сповнені горем, тому їхні думки прив'язувалися до незначних проблем. Вони турбувалися про те, хто допоможе їм відсунути камінь. Коли вони прийшли, камінь вже був відсунений, і блага звістка Євангелії чекала їх. Блага звістка "Він воскрес!" була сповіщена разом з наказом: "Йдіть, скажіть учням Його". Але жінки були занадто налякані, щоб щось робити.

2. Марія Магдалина (9-11)

Коли інші втекли, Марія залишилася, плачучи. Вона не могла забути милості Бога, адже Ісус звільнив її від влади семи демонів. Вона плакала і чекала, і незабаром зустріла Ісуса. Тоді вона з радістю побігла і розповіла іншим, що Ісус живий.

Молитва:Господь, допоможи завжди пам'ятати про Твою велику милість. Допоможи знову зустріти Тебе сьогодні вранці і розповісти комусь ще про радісну звістку Євангелії.

Одне слово:Ісус воскрес, щоб перетворити наше горе на радість

login:
password: