Будівництво нового центру

2 Царів 6:1-7

(1,2): І сказали пророчі сини до Єлисея: Ось те місце, де ми сидимо перед тобою, затісне для нас. Ходім аж до Йордану, і візьмімо звідти кожен по одній деревині, і зробимо собі місце, щоб сидіти там. А він сказав: Ідіть

1. Зробимо місце, щоб сидіти там (1-4)

Єлисей добре виховував учнів. Група молодих пророків, які вивчали з ним Біблію, збільшувалась, та місце для їх зібрань стало маленьким. Intern-пастирі вирішили побудувати велике місце для житла та вивчень Біблій. Єлисей дозволив їм та пішов разом з ними на річку Йордан рубати дерева. Єлисей був дуже задоволений, коли бачив, що вони поводять себе як господарі.

2. Сокира (5-7)

Коли вони рубали дерева, трапився нещасний випадок. Залізна сокира, якою рубав один чоловік, впала в річку та затонула. Той чоловік дуже засмутився, тому що він позичив сокиру на час роботи. Єлисей був задоволений, побачивши в ньому відчуття відповідальності. Бог дав Єлисею Свою силу, щоб вирішити цю проблему.

Молитва:Господи, допоможи нам створити духовну атмосферу для вивчення Біблії та виховання учнів. Даруй нам відчуття господаря та відчуття історії.

Одне слово:Створити атмосферу

login:
password: