Коріться наставникам

Євреям 13:17-25

(20,21): Бог же миру, що з мертвих підняв великого Пастиря вівцям кров'ю вічного заповіту, Господа нашого Ісуса, нехай вас удосконалить у кожному доброму ділі, щоб волю чинити Його, чинячи в вас любе перед лицем Його через Ісуса Христа, Якому слава на віки вічні. Амінь

1. Духовний порядок (17-19)

Якщо ми ростемо у вірі й покорі Богові, то повинні зберігати духовний порядок у християнській спільноті. Лідери повинні здавати звіт Богові за своє служіння й за свій вплив. Не завжди пастир більш здібний, ніж агнець, проте він - лідер. Коли ми з радістю підкоряємося його авторитету, то можемо навчитися покорі Богові. Через це росте наша віра.

2. Наш Великий Пастир (20-25)

Ісус - наш Великий Пастир. Своєю смертю Він з'єднав нас Кров'ю заповіту з Богом. Він помер, але Бог воскресив Його з мертвих. Він вдосконалить нас у всякій добрій справі до виконання волі Його й зробить в нас любе перед лицем Його, якщо ми будемо довіряти й коритися своїм пастирям, яких Бог поставив нашими лідерами.

Молитва:Господи, допоможи мені вчитися глибокій вірі через покору лідерам, яких Ти поставив. Допоможи мені чинити відповідно до Твоєї волі й покладатися на Тебе. Допоможи мені прославляти ім'я Великого Пастиря Ісуса Христа.

Одне слово:Корися наставникам

login:
password: