Бо вірний Той, Хто обіцяв

Євреям 10:19-25

(23): Тримаймо непохитне визнання надії, вірний-бо Той, Хто обіцяв

1. "Тримаймо непохитне визнання надії" (19-23)

Ісус відкрив нам новий живий шлях до Бога. Його Кров очистила нас від усіх гріхів. Завдяки цьому ми маємо відвагу з щирим серцем, вірою приступати до Святого Бога. Ми віримо Божим обіцянкам, тому що Він вірний. Він обіцяв пробачення, вічне життя і Небесне Царство. Його обіцянки дають нам тверду впевненість. Потрібно непохитно тримати надію, яку ми сповідуємо.

2. "І уважаймо один за одним для заохоти" (24-25)

Християнин не може жити безвідповідальним життям. Оскільки Ісус полюбив нас, і ми повинні любити один одного. Ми відповідаємо за те, як впливаємо на інших. Християнин не повинен допускати поганого впливу. Але це ще не все, ми повинні бути уважні один до одного, заохочуючи до любові і добрих справ. Коню не приємно, коли його підганяють шпорами, але це необхідно для того, щоб примусити його рухатися. Ми повинні збиратися разом для молитви, поклоніння і вивчення Біблії. Християни, які думають, що їхня присутність або відсутність на зібраннях не має ніякого значення, помиляються. Важливий кожен.

Молитва:Господь, мені не дуже подобається уживатися з іншими людьми. Пробач мій егоїзм і допоможи мені заохочувати інших.

Одне слово:Будь вірний, бо вірний Господь

login:
password: