Летючий звой та жінки в ефі

Захарія 5:1-11

(3,4): І сказав він мені: Це те прокляття, що виходить на поверхню всієї землі. Бо кожен злодій буде безкарний згідно з тим, що з цього боку звою написане, і кожен, хто присягає ложно, буде безкарний згідно з тим, що з того боку звою написане. І привів Я його, прокляття, говорить Господь Саваот, і прийде воно до дому злодія, і до дому того, хто неправдиво присягає Йменням Моїм, і воно міцно осядеться в середині дому його, і вигубить його, і дерева його та каміння його

1. Летючий звой (1-4)

Багато хто навмисно чинив опір будівництву храму. Ці люди не були у полоні. Вони були переповненні обману та неправди. Видіння летючого звою - це попередження тим, у кого в серці немає істини. Це смілива, ясна звістка від Бога, що на тих, хто обманює, краде або противиться Божому ділу брехнею, лежить прокляття Бога. Слово Бога очистить землю від такої неправди. Слово Бога - обіцянка благословення або прокляття - виконує те, для чого воно послане.

2. Жінка в ефі (5-11)

Жінка в ефі представляє собою безчестя людей, які живуть в країні. Ефа гріху буде винесена до Вавилону. Таким чином земля буде очищеною.

Молитва:Господи, допоможи мені не здаватися через те, що хтось противиться Твоєму ділу. Очисти моє серце та вуста від всякої брехні та нехай Твоє слово перебуває в мені.

Одне слово:Бог здолає всіх своїх ворогів

login:
password: