Відкину вину за один день

Захарія 3:1-10

(4): І він заговорив та й сказав до тих, що стояли перед його лицем, говорячи: "Здійміть з нього цю брудну одежу!" І сказав він йому: "Я зняв з тебе провину твою, і зодягну тебе в шати коштовні"

1. Головешка, що вціліла від вогню (1-7)

Це четверте видіння. Первосвященик Ісус представляє Собою Божий народ, священство царське, яких атакує сатана. Бог докоряє сатану та вихоплює Свій народ з палаючого вогню. Бог хоче, щоб вони буди святим Божим народом. Щоб бути святим Божим народом та священством царським, нам необхідно зняти з себе брудну одежу гріхів та нашої самоправедності та зодягнути шати коштовні Його праведності.

2. Раб Божий - ПАГІНЕЦЬ (8-10)

Як ми можемо зодягнутися в Божу праведність? Бог обіцяв привести Свого Раба, ПАГІНЕЦЬ - Христа. Камінь, на якому сім очей, представляє собою те, що Бог все знає - Він знає всі наші гріхи та скорботи. Він виконав Свою обіцянку та відкинув гріхи Свого народу в один день - день, коли Христос помер на хресті за гріхи світу. Ми повинні зняти з себе брудний одяг та зодягнути святковий одяг Божої праведності. Потім ми повинні ходити Його шляхами та шукати Його миру.

Молитва:Господи, очисти мої гріхи та зодягни мене в одяг Христової праведності.

Одне слово:Дивись, Я зняв з тебе провину твою

login:
password: