Відцуратися безбожності

Титу 2:11-15

(11,12): Бо з'явилася Божа благодать, що спасає всіх людей, і навчає нас, щоб ми, відцуравшись безбожности та світських пожадливостей, жили помірковано та праведно, і побожно в теперішнім віці

1. "Бо з'явилася Божа благодать" (11,12)

Благодать Бога, що принесла порятунок, з'явилася всім людям. Смерть і воскресіння Ісуса - це благодать Бога, Його дарунок прощення й життя. Кожний, хто прийняв Його благодать, уже врятований. Нею ми звільнені від влади гріха й смерті. Слово "поміркованість" повторюється в цьому розділі 4 рази. Бути поміркованим значить відкинути світську пожадливість й безбожництво й жити не за почуттями, а за словом Бога.

2. "Люди вибрані" ( 13-15)

Ісус віддав Себе за нас, щоб викупити й очистити нас від гріхів, щоб ми стали Його народом. Він хоче, щоб ми повністю поклали всі надії в Ньому й терпляче очікували Його славного другого приходу. Він хоче, щоб ми жили праведно і благочестиво, спонукаючи розбещений і безбожний світ навколо нас робити те, що правильно. Він урятував нас, щоб ми стали для Нього святим народом і священством царським (1Пет.2:9).

Молитва:Батьку, допоможи мені жити чисто в цьому безбожному світі.

Одне слово:Благодать Бога врятувала нас

login:
password: