Не помирай через безумство

Приповісті 5:1-23

(21-23): Адже дороги людини - перед Божими очима, - Він стежить за всіма її стежками. Беззаконня заарканює людину, - кожен в'яжеться путами власних гріхів. Такий помирає з неосвіченими, - він позбавлений повноти життя, - загинув через безумство

1. Пий воду з власних посудин (1-20)

Якщо ми хочемо бути благословенними в шлюбі, то найголовніше це - вірність. Завжди є багато злих людей, що хочуть спокусити інших. Але, хоча вони говорять солодко, мов мед, наслідки гіркіші від жовчі й вбивають, як двосічний меч. Бог попереджає, що незаконні та випадкові любовні стосунки ведуть до смерті (5). Всі, хто нехтували повчанням, будуть жалкувати про це. Благословенне життя - це бути вірним своїй коханій дружині все життя. Тоді, огорнений її любов'ю, ти будеш щасливим.

2. Не помирай через безумство (21-23)

Хоча людям здається, що їх ніхто не бачить, але дороги людини - перед очима Господа. Гріх не минає безслідно, скоєний гріх робить грішника своїм рабом, позбавляє його повноти життя і, врешті решт, призводить до смерті. Для нас важливо слухатися слів Бога і пильнувати над своїми шляхами.

Молитва: Господи, навчи мене контролювати своє серце, слова і думки і жити за Твоїм словом, а не за власними мінливими почуттями.

Одне слово: Дисциплінуй себе - живи перед Богом

login:
password: