Обід з Ісусом

Івана 21:1-14

(12): Ісус каже до учнів: Ідіть, снідайте! А з учнів ніхто не наважився спитати Його: Хто Ти такий? Бо знали вони, що Господь то...

1. Піду риби вловити (1-3)

Учні Ісуса повернулися додому в Галилею. Ісус обіцяв зустріти їх там, але, прибувши, вони не побачили там свого Вчителя. Замість того, щоб з надією чекати на Нього, рибалки згадали минуле - любов і трагічну смерть Ісуса, а також їхню зраду, коли всі вони залишили Його. Їхні серця наповнилися сумом і розпачем. Петро втратив напрямок життя й вирішив повернутися до свого колишнього рибацького життя. Інші пішли за ним. Але пройшло багато часу з тих пір, як вони рибалили востаннє, і, хоча вони ловили всю ніч, нічого не піймали. Здавалося, що життя посилало їм одну невдачу за іншою.

2. Ідіть, снідайте (4-14)

Коли Ісус, стоячи на березі, покликав їх, вони не впізнали Його. Але коли Ісус допоміг їм перебороти невдачу й дав великий улов риби, учень, якого любив Ісус (Іван), впізнав Його й сказав про це Петру. Петро, що роздягнувся для роботи, одягся, кинувся у воду й поплив до берега. Усе змінюється, але любов Ісуса незмінна. Він приготував сніданок для Своїх учнів. Ісус учора, і сьогодні, і навіки Той же.

Молитва: Господь, дякую Тобі за Твою любов, що допомагає переборювати поразки й дає нову силу

Одне слово: Любов Ісуса незмінна

login:
password: